Whatsapp
YENİSES Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
<text class="f-s-24 pos-s d-inline-block mt-30 pt-40">YENİ SES ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ</text>

YENİ SES ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

 

Rehberlik ve Psikolojik Danışma

Ailelerin gerek eğitim yaşantısında gerekse toplumsal yaşamında karşılaştıkları olumlu/olumsuz olaylar rehber öğretmenimiz ve psikoloğumuz tarafından özenle dinlenilmekte ve çözüm yolları bulunmaya çalışılmaktadır.

Kurumumuz yetersikten etkilenmiş bireylere ve ailelerine psikolojik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Eğitim alan çocuklarımızın gelişimlerinin en iyi düzeyde olması için okul ,aile ve kurumumuz arasında işbirliği büyük önem taşımaktadır.

Rehberlik servisimizde bu yönde iletişimin gelişmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Özellikle kaynaştırma öğrencilerimizin okullarındaki durumlarının takibine , öğretmenleriyle iletişim içinde olmaya, bilgi ve fikir alışverişinde bulunmaya özen gösterilmektedir.

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında ailelere görüşmeler yapılmakta onların sorunlarına birebir ilgilenilmektedir.

Ailelerin gerek eğitim yaşantısında gerekse toplumsal yaşamında karşılaştıkları olumlu/olumsuz olaylar rehber öğretmenimiz ve psikoloğumuz tarafından özenle dinlenilmekte ve çözüm yolları bulunmaya çalışılmaktadır. Gerek görüldüğü durumlarda uzmanlara yönlendirilmektedir.